AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Lepi Mića danas je nakon porodičnog sastanka u pabu razgovarao sa Doroteom Jovanović i Marijanom Zonjić o Adamu Đoganiju sa kojim je Marijana raskinula vezu prošle noći.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim da može da j*be! Neću da ga uvredim tek tako, ali je kao devojčica. Meni Adam deluje kao da devojka treba njega, a ne on nju - izjavila je Dorotea.
Ja da nisam oženjen i da imam 25 godina, ja bih vas j*bao sve! Možete da se ljutite koliko god hoćete! - izjavio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku razgovora sa Mićom, ovi zadrugari, dotakli su se osim Adama i Tomislava Panića, a Marijana je ostala šokirana onim što joj je prenela Dorotea, a tiče se ovih ukućana i nje.

Sledi im prava havarija sa mnom! Znaš onaj dan kada sam ti rekla: "Kloni se majmuna"? Toma i Adam hoće da budu mangupi preko tebe, to su pričali ispred mene! Ti ženskasti muškarci, koji nisu p*deri su najopasniji. Ti koji su femice prave nemaju dovoljno muškosti da te zaštite, imaju sve najgore ženske karakteristike. Ne igram ovde duplu igru - pričala je Dorotea.
A posle meni Adam kaže da igram igru. Eto mene nervira što Adam smišlja planove, a posle ja ispadam taktičar - iznenađena je bila Marijana.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Dorotea Jovanović

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'