AKTUELNO

Zadrugar ne može da prežali Banetovo distanciranje.

Prvu sezonu Zadruge 1 obeležila su mnoga dešavanja koja su privukla pažnju milionskom auditorijumu. I prijateljstvo između Baneta Čolaka i Bore Santane ostavilo je veliki trag na njihovo učešće u najgledanijem rijalitiju.

S obzirom na to da se oni našli i u Zadruzi 2, Bora je očekivao da će se njihova priča istim intezitetom nastaviti. Međutim, Bane se potpuno povukao i zbog svoje devojke Zerine Hećo počeo je da ga ignoriše.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Santana mu se i te kako zamerio, a onda ih je Drvo mudrosti pozvalo kako bi otkrilo da li za to postoji konkretniji razlog.

Bora je zamerio Zerini, jer misli da ona odvaja njega i mene. Misli da mi ona brani da se družim, ali svi znaju da je ona meni govorila da treba više vremena da provodim sa Borom. Ja nisam tako osećao, ona je bila bolesna i mislim da sam njoj bio potrebniji, tako je nastao problem. Ja sam se mnogo promenio, zaljubio sam se. Razmišljam na drugačiji načinu u odnosu na prvu sezonu. Povredilo me to što je Bora komentarisao - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se sam povukao, nije se javljao, zaljubio se, video sam da ga nema. Meni je to teško palo i ne znam šta se desilo, ne prepoznajem ga. Ne znam šta sam mu uradio da on neće ni da se javi, a kamoli da provodi vreme sa mnom. Ja sam to komentarisao, jer je prva Zerina počela da naziva nekim imenima. Ja sam se samo nadovezao. A kada su rekli za njene grudi, Mika i Giba su započeli, ja sam samo rekao da je to Banetova devojka - branio se Bora.

Slušajući njihovu prepirku, Drvce je odlučilo da im pomogne da se ponovo udruže, pa im je predložilo nešto interesantno :Na vama je da spremite radio emiciju, nadam se da će vas to ponovo zbližiti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle duže rasprave, konačno su u njihovom odnosu pronašli sklad, a detaljno o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

'