AKTUELNO

Svi su se uključili u raspravu.

Petak je veče i ,,Igra istine" je u toku. Energija za crnim stolom je došla do usijanja. Svi su se aktivirali, do starih zadrugara, sve do novih koji konačno nalaze svoje mesto u rijaliti igri. Zorica Markovič je pokrenula temu u kojoj je glavni akter Stanija Dobrojević za koju smatra da nije ista kao ona koju je imala priliku da upozna na Farmi sa kojom je zajedno učestvovala. Lepi Mića je odgovorio, a onda su svi ukućani krenuli da komentarišu šta to treba da rade da bi rijaliti veteranima Zorici i Mići bili zanimljivi.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je ova Stanija ona koju smo mi poznavali i videli na Farmi? - postavila je pitanje Zorica Lepo Mići, na šta je ona imao dosta da kaže:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je danas dokazala da može da razmišlja svojom glavom. Ona danas nije slučajno pričala sa osobama sa kojima se Vladimir Tomović svađao. Njihov odnos se poljuljao, videćemo, ali da nije ista, nije. Ona sad ulazi u neke sukobe, ali sve je to mlako - rekao je Lepi Mića, ali je Marija Kulić ustala i krenula paljbu po pevaču.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naravno, uvek kada ustane Lepi Mića, Marija Kulić uvek oceni da je vreme da ona iznese svoje mišljenje. Ona je osudila Lepog Miću navodeći da se samo kupa i potpaljuje vatru za crnim stolom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

#Zorica Marković

'