AKTUELNO

Nije joj bilo teško da preboli Gaćešu.

Pevačica Olja Bajrami je na samom početku najgledanijeg rijalitija uplovila u ljubavnu romansu sa Bojanom Gaćešom koji joj svojim postupcima pokazao da je neozbiljno shvatio njihovu vezu i svoju pažnju preusmerio na Nevenu Arsić, sa kojom je bio u bliskim odnosima i pre rijalitija.

Međutim, ona se prethodnog dana u zalagaonici poljubila sa manekenom Tomislavom Panićem, kako bi na taj način dobili novac koji im je bio preko potreban. On nije sakrio da mu se Olja dopada, pa ju je u ,,Igri istine" otvoreno pitao da li je spremna za novu vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je pred svima izjavila da je taj poljubac bio samo put do cilja, a onda je u razgovoru sa Minom Vrbaški ipak pokazala veliko interesovanje za njega. Naime, zadrugarka koja je imala strasne odnose sa Tomom u prethodnoj sezoni joj je ispričala da se on navodno raspitivao o njoj i u karantinu.

Ja sam pričala sa njim još u karantinu, rekla sam da ću sa tobom da se slažem sigurno zato što si pozitivna devojka i pitao me šta mislim o tebi. Rekla sam da si pre svega jednostrana ličnost samo što je ovde karakter malo opao, jer je prvi put u zatvorenom prostoru, izgubljena je, emocije je previše rade ovde. Isto kao što je i meni bilo. Razlika između njega i Bojana je to što je on klinac, nije sazreo. gleda kako će mu sve biti u trenutku i ne razmišlja uopšte da li će nekog da povredi.  Ti si bio top, ali sam ja pravila probleme. Ja sam mu rekla da ne treba da te davi, vi treba da se družite. Da li će nešto desiti, to ne znamo - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Olja Bajrami

'