AKTUELNO

S osmehom na licu progovorio je i o svom emotivnom životu.

Šarmantni voditelj "Premijera - Vikend specijala" i "Zadruge" Ognjen Nestorović i sinoć se družio sa milionskom publikom Televizije Pink iz studija u Šimanovcima, gde ga je iznenadila ekipa njegove autorske emisije sa kojom je sumirao dosadašnje rezultate najgledanije emisije o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

- 21. jula proslavili smo pet godina postojanja našeg dnevnog formata "Premijera", koji sada i kod poznatih ličnosti zavređuje pažnju i poštovanje, tako i kod poštovane publike. Imali smo fantastičnu drugu sezonu "Premijera - Vikend specijala", fantastične rezultate, počeli smo treću, takođe, i ponosan sam što tim ljudi koji čini redakciju "Premijere" na čelu sa mnom dobija takve rezultate - istakao je Nestorović, kojima se potrudio da gledaocima zagolica maštu i otkrije delić onoga što ih očekuje ove nedelje u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: TvPink Printscreen

- Ove nedelje će možda biti jedno premijerno gostovanje jedne divne trudnice. Nemanja će, naravno, svoja fantastična uključenja, tiču se jednog učesnika "Zadruge", on će posetiti njegov dom. Imamo i našu rubriku "San poznatih", videćemo kako je to jedna poznata ličnost rešila da ispuni svoj san pred našim kamerama i to je rubrika koju zaista moram da pohvalim i koja je zaista inovativna - kaže Ognjen.

Slobodan sam momak!

Posle pitanja vezanih za profesionalni, usledila su ona koja se tiču privatnog života, a jedno od njih ticalo se da li mu je pošlo za rukom da svoju srodnu dušu pronađe na poslu.

Foto: TvPink Printscreen

Logično je da bi odnos bio uspešniji sa osobom koja je iz mog posla, zbog tog razumevanja - ja ne spavam, ne jedem, često nisam kod kuće, ali mislim da bi mi to bio i teret... Samo se spekuliše, ja sam i dalje slobodan momak - priznao je nasmejani Ognjen.

Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

'