AKTUELNO

Stanje pevača koji je doživeo moždani udar još uvek bez poboljšanja.

Legendarni pevač Miki Jevremović se nakon moždanog udara i dalje bori za život. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru. Mikijevo kritično stanje najviše je potreslo njegovu porodicu. Ćerka Jelena, sinovi Đorđe i Stefan strepe i nadaju se da će njihov otac iz ove borbe izaći kao pobednik. Zabrinuta je i pevačeva bivša supruga Sonja Đorđević Kulier, koja kaže da lekari čine sve da ga spasu.

Foto: YouTube screenshot

Miki je loše, nema pomaka, isto je. On se nalazi u šok-sobi i niko ne sme da ga obilazi osim lekara, koji su konstantno s njim. S njima smo stalno na telefonskoj vezi i javljaju nam šta se dešava. Sve nam još teže pada zato što ne možemo da ga vidimo - rekla je Sonja.

Jevremovićeva nekadašnja supruga, s kojom je bio u braku 30 godina, kaže da Miki nije imao ozbiljnih zdravstvenih problema i da se moždani udar iznenada dogodio.

Znate, kad čovek boluje, onda se vremenom navikne na to, ali užasno je kad se nešto desi iznenada i neočekivano. Ovo je težak udarac za celu porodicu. Svi smo u šoku. Nadamo se njegovom ozdravljenju. Samo neka bog pomogne da preživi. To je jedino što tražim i za šta molim - kaže ona i nastavila:

Foto: Wikipedia

Pre mesec dana nešto se nije osećao dobro, a ja sam ga ohrabrivala. Rekla sam mu da ću ga voditi na jagnjetinu. Ne znam šta više da vam kažem. Čekamo da vidimo šta će biti - završila je Sonja.

Miki Jevremović je više od 50 godina na srpskoj muzičkoj sceni, a njegov početak karijere obeležile su pesme „Mama“, „Pijem“ i „Osamnaest žutih ruža“ , "Narcisi".

Autor: J. V.

#Miki Jevremović

#Porodica

#pevač

'