AKTUELNO

Nije znao kako da joj pokaže koliko se kaje.

Pre samo nekoliko dana Bane Čolak i Zerina Hećo imali su žestok sukob, a sve zbog njegovog napada ljubumore koje nije mogao da iskontroliše pred kamerama i očiju javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi su ostali zgroženi zbog toga što ju je na žurci u napadu besa povukao za majicu, a to je pokazala i velika zainteresovanost gledalaca koji su želeli da čuju šta sada Bane ima da kaže na sve što joj je učinio. Voditelj Milan Milošević je tim povodom u emisiji ,,Pitanje gledalaca" uputio baš njemu pitanje na temu da li će i dalje trpeti njene ishitrene napade na njega i tvrdnje da ga ne voli.

Ja smatram da sam za onaj sukob ja bio kriv, ja sam sve pobacao po radionici. Ja sam Zerini trgao majicu i majica se otvorila, sa moje strane to nije bilo korektno. Trebala je još više da me psuje i da me tera od sebe. Ja kao muškarac nisam smeo to da dozvolim. Ja nisam zaslužio ni da priča sa mnom, baš je bilo jadno šta sam uradio - rekao je Bane koji je imao potrebu da joj se na ovaj način izvini pred svima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na iznenađenje mnogih, Zerina nije imala komentar na sve ovo što je Čolak izjavio, a reakciju svih možete pogledati u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

'