AKTUELNO

Svi su bili u šoku.

Četvrtak je veče za prikazivanje snimaka, koje je upravo počelo. Oni uvek izazovu trepet među zadrugarima. Akteri prvog snimka bili su Stanija Dobrojević i Lazar Jeremić, koji su u Pabu pričali loše o Luni Đogani i njegovom simpatisanju mlade blogerke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je prva iskoristila priliku da ponovo prokomentariše snimak i sve što je rekla, ali je nakon nje Jeremić priznao da je u celoj priči najviše nastradala Nataša Moskva.

Najdeblji kraj je izvukla Nataša. Sa Stanijom sam pričao najviše o osećanjima prema devojkama ovde. Savetovala me je da me vodi osećaj. Ja sam izabrao Natašu - pričao je Lazar, ali ga je Moskva presekla rečenicom:
Ništa ti nisi izbarao, jer ja sad prekidam svaki odnos sa tobom - rekla je Nataša i šokirala sve, ali je na nagovor voditelja Ognjena Nestorovića nastavila da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša je u svom izlaganju, koje se ticalo ove sitaciju, udarila na njegov mentalni sklop, govoreći kako je dete i kako više ne želi da ima posla sa decom. Ipak i nakon, toga je rekla da sa njim želi da ostane prijatelj i da u njemu ne vidi neprijatelja.

On je mislio da ću da ispadnem u nedelju. Ne može on mene da laže. On je treći dan pričao o poljupcima sa Lunom. Sada ostajem drugarica sa njim, dosta mi je dece, dosta mi je ovde dece. Moja deca neće gledati kako se ja petljam ovde sa detetom. Ispada da sam ja ljubomorna na Lunu, a onda dobro zna da sam joj prijateljica - pričala je Moskva, a onda je Lazar ustao i priznao da je ovo očekivao:
Ovo sam očekivao, ja sam dokazao svoja osećanja. Svaka čast, imali smo lepe trenutke - tužno je dodao Jera.

Luna je ponovo upletena u odnos Moskve i Lazara, pa je voditelj zamolio da prokomentariše snimak. Ona je iznela informaciju da joj je večeras tetka u toku razgovora koji je Adam Đogani dobio od Drveta mudrosti rekla da se kloni Jeremića. Ona je poslušala njen savet pa je u toku izlaganja iznela šta nakon toga misli o njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitaj više: TO JE TO, KRAJ! Nakon Adamovog razgovora sa porodicom, Marijana ga ostavila pred svima! (VIDEO)

On je meni mnogo jadan, i mnogo bedan. Mislila sam da je dobrica i dušica. Drago mi je da sam na vreme to shvatila. Staniju neću da komentarišem. Dobila sam informaciju od moje tetke, i uvek kad mi je rekla da se klonim bila je u pravu. Rekla mi je da se klonim Lazara. Meni je sad sve jasno. I takođe sam čula da on hoće neku fejk priču da napravi - rekla je Luna, a Nataša Moskva je potvrdila njene reči.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'