AKTUELNO

Zadrugari osudili Putnikovića.

Ove noći, u Beloj kući učesnicima se puštaju klipovi nastali proteklih nekoliko dana. Jedan od njih bio je onaj na kome Jovica Putnković priča svojim cimerima o tome kako mu se Nataša Moskva otvoreno nabacivala.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledali snimak, zadrugari su izneli svoje mišljenje, a Moskva je navela da je Joca ustvari bio njena žrtva kako bi se, ukoliko bi ispala, osvetila svom dečku Lazaru Jeremiću.

Ja sam procenio da to nije to, već je samo bila fora, tako sam se i ponašao. Dao sam joj prostora, to sam rekao i Lazaru i Miljani, i molio sam Boga da ne ispadne, da bih dokazao da ništa neće biti između nas - rekao je Putniković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da napomenem da sam dobro procelina mladog dečka, on je mnogo psihički labilan. Njega sam iskoristila, tek toliko da ako ispadnem, ne ispadnem bar toliko ponižena. Da gospodin Lazar oseti kako sam se ja osećala. Htela sam zauzetog, da bi ispao skandal. Izvinjavam se Joci i Miljani, ne osećam ništa prema njemu osim drugarstva. Meni se sviđa samo Laza - navela je Nataša.

Zadrugari su većinom osudili Jovicin postupak što nije duže držao u tajnosti to što mu je zadrugarka rekla, dok se njegova devojka, Miljana Arsić veoma naljutila.

Celu noć i sutradan ja to nisam pominjao. Rekao sam na kraju Lazaru - pravdao se Putniković.
Ja tebi ne zameram, zameram njemu jer mi to nije rekao - navela je Arsićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO JE TO, KRAJ! Nakon Adamovog razgovora sa porodicom, Marijana ga ostavila pred svima! (VIDEO)

Gledaj sa pozitivne strane, to je bio za vas test. Ja imam emocije prema Jeremiću, i to će tako ostati, ali on mora da shvati neke stvari - završila je Moskva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Jovica Putniković

#Lazar Jeremić Jera

#Miljana Arsić

#Nataša Moskva

'