AKTUELNO

Moraš da budeš prijatelj sa njim - rekao je Vladimir.

Miljana Kulić je uvek negirala svoja osećanja prema Marku Miljkoviću sa kojim je učestvovala u prvoj sezoni "Zadruge". Nakon njegovog ulaska u "Zadrugu 2", Vladimir Tomović je video da se na Miljaninom licu pojavi osmeh uvek kada Marko ustane da priča za stolom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On joj je dao niz saveta. Od toga da ne može da se pomiri da osobama koje o njoj loše pričaju, kao i da mora da smiri reakcije. Pohvalio je njenu temperamentnost i izlaganje tokom sastanaka.

Kad ga pogledaš, to je nenormalno. Ti nijednog muškarca ne gledaš tako ovde - rekao je Vladimir, ali ga je Miljana presekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se dokazao napolju, jadno mi je čestitao rođenje sina. Šalje mi slike sa Marijom Anom. Ne zanima me, on je fejkirao neke situacije da bi se pisalo o njemu - rekla je Miljana.
Kada bi ti ustala i rekla ono što si meni rekla u Pabu, haos bi nastao. Sa njim moraš da imaš kontakt, pola sata dnevno. Dovoljno je - savetovao je Vladimir.

Pročitaj više: Proradile emocije! LUNA ZAMIŠLJALA SLOBU PORED SEBE TOKOM OVE PESME, on joj ponudio rame za plakanje?! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'