AKTUELNO

Zadrugarka ispričala svoju tešku životnu priču.

Noćas zadrugari pričaju svoje životne priče, a pevačica Zlata Đurković svoje izlaganje počela je sa dešavanjem sa svadbe na kojoj je pevala. Ova zadrugarka je zatim rekla kako je mlada koja se toga dana udavala, preminula ispred nje.

Foto: RTV Pink

Ja sam pre osam godina sa jednom dragom ekipom iz Užica, otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu. U sali je bilo 500 ljudi. Nakon tog samog momenta venčanja, mlada je prišla i zamolila me za jednu pesmu. Tražila je pesmu "Pođite bez mene". Ona je u jednom trenutku pala ispred mene, 24 godine je imala. Ja sam ustanovila da je sigurna smrt, devojka je umrla u venčanici - pričala je Zlata.

Foto: RTV Pink

Zlata je zatim počela da priča o bolesti koju je dobila sedam dana posle ove situacije. U jednom trenutku je zaplakala kao i većina ukućana koji su slušali emotivnu priču koju je pred kamerama iznosila Đurkovićeva.

Nakon toga, nakon te situacije, mi smo imali udes. Ja sam sedam dana nakon toga dobila najobziljniji oblik virusa koksaki. Napao mi je srce. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. Imam ozbiljne posledice od toga - rekla je Zlata.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka je ispričala i da su članovi njene porodice bili uz nju sve vreme u najtežim trenucima. Zlata je istakla i da se zbog svega trudi da bude i dalje jaka, a zatim se izvinjavala svojim cimerima zbog suza.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zlata Đurković

'