AKTUELNO

Ovo je retko ko znao.

Nadežda Biljić noćas je pričala o svojoj porodici i zdravstvenim problemima koje imaju njeni najbliži. Pevačica se na početku svog izlaganja prvo zahvalila roditeljima na svemu što su obezbedili njoj i njenom bratu.

Foto: RTV Pink

Najsrećniji trenutak je bio kada sam dobila brata sa kojim sam se posvađala jednom u životu i tada smo posle pet minuta plakali. On je pet godina mlađi od mene i pre 11 godina je dobio šećernu bolest - započela je svoje izlaganje Nadežda.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dobio je šećernu bolest i ne može da živi bez insulina svaki dan. I nekako sam ja tu uvek bila ta koja nije pokazivala koliko je meni bilo teško. Krila sam slatkiše od njega. Nikada nisam pokazala koliko me to boli - dodala je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Najviše je patio moj tata koji je potonuo. Par godina nakon toga, moja majka je dobila miome na materici. Bila je puna mioma. Nikada neću zaboraviti dolazim sa svirke, majka mi se operisala u devet ujutru, ja uveče odlazim. Nisam mogla da vidim svoju majku. Nisam bila svesna. Izvadili su joj celu matericu i jajnik. Taj momenat kada sam ušla u sobu i videla svoju majku sam shatila šta je majka. Prvi put sam se isplakala kao nikada u životu - rekla je Biljićeva.

Biljićeva je istakla da joj je veoma teško kada priča o ovoj temi, kao i da je njen otac najviše patio zbog cele situacije, a zatim je govorila i o operaciji koju je imala njena majka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'