AKTUELNO

Nastao opšti haos.

Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da odaberu određenu numeru i za nju pripreme koreografiju. Stanija Dobrojević i njena grupa su odabrale numeru Kristine Kije Kockar, najveće suparnice Lune Đogani.

Ovo je većina zadrugara prokomentarisala kao direktnu provokaciju, a novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je postavio Staniji pitanje zbog čega je upravo odabrala ovu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija, vi ste imali zadatak da se predstavite u što boljem svetlu i ti i tvoja grupa ste odabrali pesmu Kristine Kije Kockar. Priča se da je to direktna prozivka na račun Lune Đogani. Da li si namerno odabrala tu pesmu da bi je čačnula i da li si time želela da je isprovociraš - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića.
Ja sam na strani borbenih žena. Sve što je predstavljala Kristina Kockar, bila sam na njenoj strani. Nije dobila izvinjenje ni od muža, mislim da je zaslužila da dobije javno izvinjenje. Mina je došla na ideju da to bude Kijina pesma, ja sam to oberučke prihvatila. Jako mi se dopala Minina ideja. Iskreno da vam kažem, šta je sve ta žena prošla, ta žena je ovde bila žrtva svih ljudi ovde, čoveka koji ju je prevario, otac joj je preminuo, on. Onaj ko misli da sam to uradila da bih naudila Luni, to su priče za malu decu - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Isto kao što imitacija nije bila provokacija mene, pa je i ovo slučajno. Prvo, meni je ta pesma top. Kada je god puštena ta pesma ovde, ja igram uz nju. Što nije uzela svoju pesmu, ona je takođe pevačica. Ovo je samo provokacija - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Uništila si život onoj ženi, sada uništavaš Slobu. To niko neće da podrži. Proći ćeš isto kao i u prethodnoj "Zadruzi". Budi pametna i nemoj da pričaš da se ja nekome uvlačim u du*e. Tebe bez Slobe nema - vikala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si opsednuta Kijom. Ti imaš opsesivno kompulsivni poremećaj. Žena se razvela, Slobodan je slobodan čovek, ali te neće. Ti si ljubomorna na Kijinu senku, zato ideš danima za mnom i ucenjuješ me - urlala je Miljana na Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si patološki lažov. Pričala mi je da je zaljubljena u Mirka Gavrića i da joj je žao što je izašao i da ako izađe da će pokušati da bude sa njim - rekla je Luna, dok se Miljana pravdala da to nije tako.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški se takođe izjasnila da nije imala lošu nameru i da smatra da ona i njega grupa ništa pogrešno nisu uradile, jer i sama Luna neretko peva Kijinu pesmu.

Pročitajte još: SVI ĆE JE OSUDITI ZBOG OVIH REČI! Stanija napala Aleksandru zbog Vladimirove diskvalifikacije, a onda joj David ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'