AKTUELNO

Još se nije ni rodio, a čekaće ga nešto o čemu mnogi mogu samo da maštaju.

Iako je u petom mesecu trudnoće Aleksandra Prijović uveliko razmišlja o budućnosti svog naslednika. Njen poslovni uspeh i novac koji je ostao posle svadbe olakšali su odluku o kupovini stana.

Pošto je sada na trudničkom odsustvu, iza kojeg sledi i porodiljsko, posvetila se porodici. Poslednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim delovima grada, gde planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra. Filip se odmah složio s tom idejom. Oboje su srećni što dolazi dete, a pošto im sada dobro ide, žele na vreme da ga obezbede - kaže izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Do uređenja stana na Voždovcu mladi bračni par sačekaće da prođe koncert Lepe Brene, posle kog će sa velikim zadovoljstvom vreme posvetiti ulepšavanju dečije sobe.

U novembru će početi sa radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić OBJAVILA RAT KILOGRAMIMA: Pevačica se odlučila na potez zbog kojeg NEĆE MOĆI DA DOBIJE DRUGO DETE, Rastinu reakciju nije očekivala!

Saznavši da je u blagoslovenom stanju folk pevačica se povukla iz medija, a to je idealna prilika da se naspava i odmori se od dugogodišnjeg napornog rada.Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'