AKTUELNO

Za verenički prsten izdvojio čitavo bogatstvo.

Jedan od najpoznatijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni bili su Ana Sević i Darko Lazić. Početkom godine, u medijima kao bomba odjeknula vest da se dvoje pevača razvode i da su odlučili da svako krene svojim putem.

Foto: Kobra, Bojan Vuković

Od tog trenutka, javnost prati svaki njihov korak, a Ana i Darko su samo nekoliko meseci posle razvoda započeli nove ljubavne veze.

Darko se zabavlja sa Marinom Gagić, koju je upoznao u svom rodnom Brestaču, dok je Sevićeva uplovila u vezu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Lazić se u Marinu zaljubio do ušiju, a to potvrđuje i izvor blizak pevaču koji navodi da se Darko ozbiljno bacio u potragu za vereničkim prstenom.

Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu. Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena - navodi izvor blizak pevaču.

Foto: Instagram

Kada je napravio selekciju, Darko je odlučio da u biranje prstena kojim će veriti Marinu, uključi i porodicu svoje devojke. Poslao im je fotografije i zajedno su glasali koji im se najviše dopada. Tako je na kraju izbor pao na najskuplji od sva tri. Smejali smo se kao blesavi što je između prstenja od 5.000, 7.000 i 15.000 evra svima najlepši bio taj najskuplji. Iako bi svakom bilo previše da da te pare, prsten je stvarno nesvakidašnji i na prvu loptu se vidi da je skupocen. Šalili smo se da mu tazbina nimalo nije naivna. Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom, zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenici obeleže početak 2019, ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi. Osim što funkcionišu kako treba i što ga u svemu prati i podržava, nju obožavaju i Darkovi roditelji, što nije bio slučaj sa Anom. Zbog toga još više želi da je zadrži pored sebe i da joj pokaže koliko je ozbiljan - dodaje izvor.

Izvor takođe navodi da je Lazić za verenički prsten izdvojio pravo malo bogatstvo, tako da nema sumnje da će svadba koju sprema biti veoma glamurozna.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: POSLE VLADIMIROVOG NAPADA NA ALEKSANDRU OGLASILA SE LJUBA PANTOVIĆ I UDARILA GA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: On voli da ga zadovoljavaju vibratorom, on nije muškarac, on je SMRAD! (FOTO)

Sve vam je jasno kada je za prsten dao 15.000 evra, šta će biti sa venčanjem. I Marina i Darko iz malog su mesta, gde je tradicija napraviti ogromnu svadbu. Kada smo razgovarali o venčanju, rekao je da će napraviti takvo veselje zbog kojeg se niko neće sećati njegovog prvog braka i venčanja sa Sevićevom. Stvarno zaslužuje da bude srećan, a njegova devojka da ima sve pored njega. Verujte, da bolju i požrtvovaniju nije mogao da nađe - završava izvor.

Pink.rs

#Darko Lazić

'