AKTUELNO

Neviđena magija dogodila se večeras na glamuroznoj sceni emisije "Ja imam talenat".

U večerašnjoj emisiji "Ja imam talenat" Džordž Dajmond iz Beograda "probio je led" - ovaj iluzionista oduševio je sve članove žirija i publiku u studiju svojim trikovima, zahvaljujući kojima je uspeo da pridobije sve glasove i plasira se u narednu fazu takmičenja.

Foto: Printscreen

Za svoj prvi trik odabrao je glumca Žiku Todorovića kojem je, pod za sad nerazjašnjenim okolnostima, Džordžova pomoćnica uspela da skine sako i obuče ga na sebe iza paravana, iako su joj ruke bile vezane čvrstim kanapom dugim deset metara.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Magija koja se odigravala pre očima preostalih članova žirija ostavila ih je bez daha, što je bilo slučaj i sa drugim trikom koji je usledio.

- Neverovatni ste, stvarno. Zaista ste odradili do bola, ne možemo da verujemo šta ste nam napravili. - oduševljena je bila Danica Maksimović.

Foto: Printscreen

- Ja sam u šoku, da se prekrsti čovek i levom i desnom rukom. Ovo je prava magija. Ovo je sada novi standard, posle vas ne znam šta će biti - u šoku je bila pop zvezda Ana Nikolić, dok je Žika istakao da je uživao.

Foto: Printscreen

Sa četiri "da", Džordž se plasirao u narednu fazu takmičenja.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'