AKTUELNO

Nakon svađe joj uputio izvinjenje.

Večerašnju svađu Mikija Đuričića sa Banetom Čolakom i Zerinom Hećo, njegova bivša devojka Nadežda Biljić je iskoristila kao povod za raspravu sa njim. Ona ga već danima optužuje da glumi ravnodušnost prema njoj.

Da li se ovako ponaša osoba koja voli svoju bivšu kao čoveka? Da li mi je jednom skuvao kafu kao prijatelju od kada je ovde? Mi smo se čuli pred karantin kao prijatelji, on mi je pružio podršku i rekao da će da bude tu za mene, a sada se pravi lud - požalila se Nadežda Zorici Marković i Suzani Perović.

Ona je Mikija optužila da joj je rekao da je večeras nije popila lekove, što je nju jako pogodilo.

Ja te lekove pijem zbog njega! Mi smo se ovde rastali u najvećoj ljubavi, on se 24 sata kasnije pomirio sa bivšom devojkom Majom. Sada mene optužuje da sam bila sa njegovim prijateljem Perom, kod koga sam samo prespavala dok sam čekala autobus, a on je za to vreme imao drugu devojku, menjao je devojke na dve nedelje. A i da jesam bila sa Perom, što njega to pogađa ako mu nije stalo do mene - vikala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zbog njega u depresiji i ne mogu da nađem normalnog dečka jer sam obeležena. Imam p*rnić na svakom p*rno sajtu. Ja sam prsla posle našeg raskida - okrivila je Nadežda Đuričića za teške trenutke koje je proživela.

Miki u jednom trenutku došao i započeo raspravu. On je Nadeždi rekao da njemu nije stalo do nje i da je luda što pati za njim, a nju je dodatno razbesnelo što se u raspravu umešala Rebeka Popović sa kojom se Đuričić proteklih dana zbližio.

Foto: TvPink Printscreen

On se kasnije vratio i izvinio za svoje reči, a Nadežda je izrazila sumnju da ga ja Rebeka ubedila da se izvini.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

PROČITAJTE JOŠ: Adam otkrio Staniji da je Gagi UHVATIO Marijanu i Baneta NA DELU, ona ŠOKIRANA PRIZNANJEM! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'