AKTUELNO

Uplašio se?

Nekoliko dana unazad vodi se polemika da li je Marija Jovanović pala na šarm Bore Santane ili su zapravo samo veoma bliski drugari. Miki Đuričić je tokom večeri odlučio da njih dvoje zbliži i sazna kakve ko emocije gaji.

Je l' tebi moja drugarica liči na nekoga ko bi ti popunjavao samo prostror za pažnju. Je l' vidiš da joj se sviđaš? Ili ćeš ući u vezu sa njom i veriti je ili od*ebi - provocirao je Miki Boru, na šta je on odgovorio:

Foto: TvPink Printscreen

Meni su devojke ovde presele. Dve su me ranile. Šta hoćeš ti od mene? Jesam li te ja slagao ja nešto, jesam li ti obećao vezu? Ja sa plašim da ne povredim i sebe i tebe. Ja tebe gotivim - pričao je Bora Mariji.
Ustao čovek u lajvu i rekao : "Ovo je devojka za vezu, sa njom želim da budem". Ispada da sam ja tebi sredstvo da dođeš... - pričala je zabezeknuto Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, njima su se u garderoberu pridružili Maja Marinković i Marko Miljković, kada je Maja saopštila Bori da je njeno srce rezervisano za drugoga.

Nemoj da budeš ljubomoran, ali ja sam rekla da ne gajim osećanja prema tebi. Ja znam da si ti povređen. Ti si zaljubljen u mene. Nemoj da povređuješ ženska osećanja - rekla mu je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je poveo nasamo razgovor sa Borom, ne bi li saznao šta se dešava između njega i Marije, na šta mu je on rekao da su razmenjivali nežnosti, ali da ničega više nije bilo. U tom trenutku Jovanovićeva im je prišla i priznala svoja osećanja prema Santani.

Ja sam se zaljubila u Boru, evo Toma mi je drug i on zna. Boro, jesmo li se ljubili kod Mikija ispred kafane? Miki, on meni ne veruje... - rekla je Marija.

Kada su se svetla ugasila Marija je poželela da spava sa Borom, ali ju je on odbio, rekavši da želi da spava, pa je samo poljubio u obraz.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UDARIO JOJ KONTRU! Adam OSTAVIO Marijanu, pa ZAVRŠIO U KREVETU SA Minom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Zadruga 2

'