AKTUELNO

Oni su uvek rado viđen par na svakom mestu, ali njihovoj ljubavnoj romansi nedostaje jedna beba.

U vreme kada mnoge veze i brakovi na estradi brzo dožive svoj kraj, ljubav jedne od najpoznatijih folk pevačica Ane Bekute i bivšeg političara Milutina Mrkonjića ne prestaje ni posle više od šest godina. Javnost je brzo saznala za njihovu vezu, a oni su uvek sa ponosom govorili o ljubavi koja im se dogodila u zrelijim godinama.

Foto: Kobra

Ipak, postoji nešto što bi Ana i Mrka promenili, a to je vreme kada su se upoznali. Razlog za to je potomostvo za koje su sigurni da bi upotpunilo njihovu ljubavnu priču.

Žao mi je što nemam dete sa Milutinom, volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac, sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bi voleli više dečaka ili devojčicu, volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NI ZIMNICU NIJE STIGLA DA SPREMI ZBOG RIJALITIJA! Sneki oduševljena Zadrugom, ovo su njeni utisci (VIDEO)

Bez obzira na sve to, Ana ipak tvrdi da nikada nije bila srećnija u životu.

Pink.rs

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

'