AKTUELNO

Ne želi da se meša u njihovu vezu.

Nova stanarka Bele kuće i bivša devojka Tome Panića, Katarina Ristić, napravila je svojim ulaskom pometnju između njega i njegove sadašnje devojke Olje Bajrami. Keti i Toma su se osamili posle žurke i razgovarali su o svom odnosu.

Pitao si me kako se osećam u vezi tebe. Iskreno, ne mogu da te prepoznam, ja sam te upoznala drugačijeg. Ne znam šta je sa tvojim kriterijumima ovde. Razumela bih da si se zezao sa Marijanom koja je klinka, a ti se vučeš sa nekim babama. Ona mene stalno pominje, kao zašto si je ostavio, toliko ti je bila bitna - rekla je Keti.
Meni je problem bio što si pred milionskom publikom rekao da me ostavljaš, a mi nismo bili zajedno. Osećala sam se poniženo - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo bili zajedno? Ne znam samo sa kim sam onda raskidao. Ja sa Oljom nisam u vezi - kazao je Panić.
A što nisi? A da, ona ne želi da bude sa tobom. Moj utisak je da ona tebe za*ebava, ali nisi ni ti cvećka. U svakom slučaju, ja ne želim da se mešam. Ako smetam, ja ću se povući, ne želim da ispadne da sam ušla da tebi pravim probleme - dodala je Ristićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA IZGUBILA GLAS OD VRIŠTANJA! Bora joj opsovao Anabelu i Gagija, ona se slomila i počela da urla! (VIDEO)

Toma je rekao da će on uvek imati dobar odnos sa njom i obećao da će ujutru zajedno popiti kafu.

Ceo razgovor Tome i Katarine možete pogledati na sledećim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'