AKTUELNO

Posle ručka vežbanje u teretani.

"Paparaco lovu" ne može ništa da promakne, pa je tako pevač i bivši učesnik rijalitija  "Zadruga" Slobodan Radanović "uhvaćen" ispred zgrade u kojoj živi. U sportskom izdanju seo je u auto i krenuo do prve benzinske stanice gde je kupio tečnost za brisače i na licu mesta je dosuo u automobil.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je zatim krenuo u pravcu Zrenjanina u posetu kod roditelja. Unete kalorije moraju negde i da se potroše, pa je otišao u teretanu, a nakon toga veče se nastavilo u izlasku.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina Kockar je, sa druge strane, nezavisno od bivšeg supruga, većinu jučerašnjeg dana provela u letnjoj haljini sa kumom Vanjom. Nju je kamera snimila kada je izašla iz stana i sela u auto, zatim se zavukla u jednu ulicu i povezla kumu. Kija je dala po gasu, a onda se parkirala u Zemunu.

Foto: TvPink Printscreen

U svoj toj žurbi Kija je prošla kroz crveno, a put su nastavile dalje ka turističkoj agenciji verovatno da izaberu destinaciju za odmor i tom prilikom su prešle ulicu van pešačkog prelaza. Na Bežanijskoj kosi svratila je da kupi piće i grickalice, a posle je nastavila do studija gde verovatno radi na novoj pesmi.

PROČITAJTE JOŠ: VEĆ OBJAVIO NJIHOVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU: Nakon što je Stanija napustila Zadrugu OGLASIO SE VLADIMIR! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala potera za Slobom i Kijom pogledajte u videu ispod.

S.S.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'