AKTUELNO

Ponovo se posvađali.

Zbog čega je Lazar Jeremić "pacov" bilo je pitanje za Brendona tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca". Podsetimo, u noći sa utorka na sredu došlo je do velike svađe između ovih zadrugara.

Foto: Rijaliti Zadruga

Mnogo je dobio marketinga i kadrova preko mene. Pacov je jer se kači na grbaču svima. Izgleda kao pacov, folirant, ljiga, ološ... Bolje mu je da sedi tamo gde sedi i da mi se ne obraća do kraja. Ja mislim da si ti naleteo na Pentagon. Nema personaliti. Pacovska njuška, vidi se. Po ponašanju m*da paukova. Ne znam zašto bih ja pričao o takvoj osobi - rekao je Brendon.

Tokom svog izlaganja Brendon je istakao i kako mu nije jasno šta Lazar ima protiv njega, kao i da smatra da mu i muškarci i žene u kući zavide. Ovaj ukućanin dok je odgovarao na ovo pitanje, dobio je i aplauz od cimera, a najviše se zabavio Miki Đuričić.

Foto: RTV Pink

Ja sam Brendon i živim u ovoj kući! Ako me neko bude dirao, to će sve biti u jezeru. Nije vam pametno da se kačite sa mnom. Lazare ti si jedna ljiga. O Zorici Marković priča svašta po kući. Ti si meni lično o njoj pričao! Ti ne znaš da govoriš, kriva kišna glisto i pacove - nastavio je Brendon.

Foto: RTV Pink

Dok je Brendon govorio, umešala se i Rada Vasić koja je poručila ovom zadrugaru da prekine sa pričom. Brendon joj nije ostao dužan, govoreći Radi kako smatra da je njoj žao što nema ista izlaganja kao on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Lazar Jeremić Jera

'