AKTUELNO

Nije joj se svido njegov postupak.

Marijana Zonjić i Savo Perović  nisu u dobrim odnosima proteklih dana, a konflikt između njih se produbio nakon večerašnjeg pregledanja klipova. Savo je imao priliku da vidi snimak na kome Marijana govori Rebeki Popović i Slobodanu Batjareviću Cobetu kako ju je iznerviralo kada je pevač pomerio njen krevet bez pitanja i to što joj on nabija na nos hranu koju joj je dao.

Ja sam zbog našeg konflikta odlučio da je bolje da spavamo odvojeno jer smo imali bračni krevet. Zamenio sam krevete sa Banetom i Zerinom, mislio sam da je nepotrebno da je pitam, ništa loše nisam uradio. Ona je došla i počela da histeriše, a ja sam samo podelio krevete. A što se hrane tiče, ja joj nisam prebacio nego sam je pitao da li je moguće da me sada miniraš, a do juče smo delili hleb. Rebeki sam zamerio što sam joj kuvao kafu i hranu, a ona nije htela da mi pomogne sa sudovima - branio se Savo.

Foto: TvPink Printscreen

On je prvi izašao iz kreveta, pa sam smatrala da je on sada moj, a on ga je pomerio i dao ljudima za koje zna da se ne gotivimo. Ne bi bilo problema da me je prvo pitao. I ružno je da mi prebacuje za hranu, kao da ja sa njim nisam ništa delila - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ja nisam školovana, ali sam ZA TEBE DESETKA: Rada saznala šta je Sneža pričala o njoj, pa je počastila uvredama! (VIDEO)

Doviđenja, dosadna si - zaključio je Sava raspravu.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Marijana Zonjić

#Savo Perović

'