AKTUELNO

Pevačica je nedavno za Pink.rs otkrila da priželjkuje blizance.

Poslednja dva dana spekulisalo se da je pevačica Goga Sekulić u drugom stanju, a takve priče su krenule nakon što je ona uslikana na aerodromu u uskoj crnoj haljini ispod koje se nazirao njen stomak.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Pevačica, koja je od letos u vezi sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, za kojeg se pre nekoliko dana i verila, kaže da su to samo glasine i da, za sada, nema novih vesti iz njihovog doma u Cirihu.

Nažalost, vest o mojoj trudnoći je dezinformacija. Ja bih najviše volela da je istina, ali nije. Stomačić nije trudnički, već uobičajen. Uvek ga imam, jer ne radim trbušnjake - kaže Goga i nastavlja:

- Dete želim najviše na svetu. Uroš i ja radimo na tome i daće Bog da nam se želja ispuni, ali još uvek nema nikakvih novosti. Uvek me zaboli kad pročitam tekstove u kojima se spekuliše da sam u drugom stanju. Pa ja bih bila najsrećnija na svetu da jesam i to ne bih krila - završava Goga, koja će Novu godinu dočekati s publikom u Novom Sadu.

Foto: Privatna arhiva

Inače, pevačica je nedavno za Pink.rs otkrila da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke i da bi bila srećna kada bi rodila blizance.

Autor: M. K.

#Goga Sekulić

#Trudnoća

#Uroš Domanović

#Veridba

#pevačica

'