AKTUELNO

Tenzija između njih dve je sve veća.

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Olje Bajrami i Katarine Ristić koja je Bajramijevu nazvala "pevaljkom", što joj je ona opasno zamerila, ali i ostale zadrugarke kojima je uvredila profesiju.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica nije želela da ovom ostavi nedovršeno, pa je insistirala da sazna zbog čega ju je Ristićeva okarakterisala tako pogrdno.

Ja sam htela da mi razrešimo ovo. Nazvala sam te pevaljkom, stojim iza toga. Ja nisam ustala i rekla da si ku*va. To je isto kao što si ti rekla da sam ja kvazi novinarka, i da nisam profesionalna. Za mene je uvreda kada ti kažeš za mene da nisam profesionalna.

Foto: TvPink Printscreen

Što vređaš moj posao? I za mene je uvreda da ti kažeš za mene da sam ja pevaljka, mnogo si žena zakačila. Ja se prama tebi ne ponašam kao pevaljka. Pevaljka je jako pogrdan termin, to su devojke kojima se u grudi stavljaju pare, obleću je muškarci, pipaju je - objasnila je Olja.
Termin pevaljka mogu da navedem kao da si neprofesionalna pevačica - istakla je Keti.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ti se nakačim na leđa tek ćeš da vidiš ko je pevaljka. Vređaš moju profesiju Kaćo - dodala je Olja.

Pročitajte još: Aleksandra BESNA što ju je David ZAPOSTAVIO: DOĐE MI DA GA OSTAVIM 30 PUTA DNEVNO, on joj SE SUPROTSTAVIO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

'