AKTUELNO

Priznala da li joj se više dopada Jovica ili Adam!

Mina Vrbaški privukla je veliku pažnju publike svojim učešćem u prvoj sezoni "Zadruge", a ništa drugačiji slučaj nije ni sada. Iako je ušla kao zauzeta devojka, ona je veoma brzo zaboravila na dečka, pa je započela romansu sa Jovicom Putnikovićem, koja nije dugo potrajala. U javnosti se pojavila vest da su Mina i Adam Đogani bili u vezi pre nekoliko godina, a čini se da su se ljubavne varnice ponovo pojavile.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, njih dvoje se već nekoliko dana ne razdvajaju a već su se desili i poljupci. Tim povodom portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Mininom majkom Ivanom, kako bi nam prokomentarisala ovaj odnos:

Ja, iskreno, nemam pojma šta se tu dešava. Ne verujem da tu ima nekih preteranih osećanja, oni su bili nešto zajedno i ranije, možda se to nešto vratilo. Mina nije naučila da bude sama, Adam je sam, ne verujem da im je to neka taktika, ali ne znam koliko će to da potraje - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Mina bila i sa Jovicom, pitali smo je koji zet joj se više dopada:

Jovica fikus? Kaktus? Kako ga već zovu (smeh). Ne bih nešto njega komentarisala. Svakako mi se više dopada Adam, sladak je dečko, njemu ne može ništa da se zameri, a i znamo iz koje je porodice, pa eto - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Minin bivši dečko Nemanja Đerić Đekson, sa kojim je imala burnu vezu u "Zadruzi 1" objavio je novu pesmu pod nazivom "Vrti", a njegov komentar na naziv pesme je bio:

Mina vrti likove u Zadruzi, pa sam ja morao ovo da uradim, odnosno tako da nazovem pesmu - rekao je Đekson u šali.

Ivana je imala spreman odgovor na to:

Foto: TV Pink Printscreen

Pa vrti, nije da ne vrti (smeh). Neka radi kako misli da je najbolje, ako misli da je najbolje da vrti momke i da će tako da opstane, neka to i radi. Ja je ne podržavam uvek, ljudi mi zameraju jer misle da je ja podržavam u svemu, ali nije tako. Ali šta ću, ne mogu da je mrzim, ne mogu da utičem na nju nikako - zaključila je Ivana.

Autor: N. Vujčić

#Adam Đogani

#Ivana Vrbaški

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'