AKTUELNO

Tenzija sve veća.

Nakon što je Miki Đuričić opomenuo Branislava Radonića Brendona da prestane da uznemirava Snežanu Ilič, voditelj Milan Milošević je konačno dobio priliku da tu temu donese za crni sto kako bi se ostali zadrugari uključili u komentarisanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi su osudili ponašanje Brendona prema Snežani, ali je isto tako nekoliko zadrugara ustalo i reklo da sudija Ilić nije ništa manje kriva za konflikte koje oni imaju danima.

Već tri dana on mene maltretira. On mora da zna kako prema kome da se ponaša. Uzeo  je metlu, pa me udarao. Pa me gađao cveće. Vređa državne institucije - pričala je Snežana, pa je ustao Brendon i objasnio:
Ja sam rešio konflikt sa njom. Nervira me kako ima potrebu da me ponizi. Sve je previše shvatila ozbiljno - rekla je Zorica Marković koja je ipak ostala neutralna u tom odnosu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljudi ovo gledaju, svi znaju šta je kome rekao. On je maltretiram celog života. To su kompleksi. Ja njega znam vrlo dobro. Njega treba razumeti, njega su maltretirali celog života - rekao je Miki Đuričić, ali se oglasio Brendon:
Ti si meni pretio ubistvom malopre! - vikao je Brendon.
Naravno da neću to da uradim, to je bilo zastrašivanje - rekao je Miki za kraj.

Zorica Marković je ustala i priznala da je i kod Snežane videla tendenciju da sa nekoliko epiteta uvredi Radonića što kod njega budi gnev.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona napravi sve kao da je haos, ona nas je ponižavala sve, da je ona intelektualka. Preuveličava stvari i tako. Poštujem Brendona jer je vrlo pametan. Ni ona njega nije štedela. Ne mogu da lažem i pričam da ona ništa nije uradila - pravdala je Zorica.
Budeš li joj još jednom nešto uradio, imaš problem sa mnom - rekao je Lepi Mića za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Branislav Radonić Brendon

#Snežana Ilić

'