AKTUELNO

Zadrugari otkrili ono što niste znali.

Ljubavni trougao čiji su glavni akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar i dalje svojim postupcima intrigiraju javnost, a non-stop su predmet komentarisanja ostalih zadrugara.

Pinkove zvezde Marko Stolić i Aleksa Savić su Zorici Marković i Suzani Perović otkrili da Kija i Sloba imaju zajedničke nastupe, a potom prokomentarisali šta misle ko je od njih troje izvukao deblji kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Oni napolju rade zajedno. Verovatno na početku nisu radili zajedno dok je gorelo, sada imaju zajedničke nastupe - rekao je Aleksa.
Na Košutnjaku kada je bio filmski festival pred "Zadrugu 1" sedimo, ja, Sloba, Kija i Anabela, zezamo se. Tada Kija nije pevala. Ko bi rekao da će sve ovo da se desi - otkrio je Stolić, na šta su Zorica i Suzana bile šokirane.

Foto: TvPink Printscreen

Sve bi bilo drugačije da je on rekao u rehabilitaciji kako stoje stvari kada je došla Anabela. On se zaljubio, u stvari ne, to je bila strast. On je pre progledao iz te strasti - prokomentarisala je Zorica.
On je trčkarao čas kod Kije, čas kod Lune. Meni je bio glup se*s ispred žene - rekao je Stolić.

Foto: TvPink Printscreen

I stan su kupovali zajedno, on joj pomagao iz auta - dodao je Stolić.
Ona (Luna) je stvarno gubitnik, ostala je kao popi*ana, pogotovo posle ovoga što sam čula. Kakvi bre nastupi, vraćanje kolima, tako nastaju veze - bila je iznenađena Markovićeva.

Pročitajte još: JA SAM GA PRATILA, BIO MI JE SUMNJIV: Rada ispričala kako je uhvatila MUŽA U PREVARI! (VIDEO)

Šta su još zadrugari pričalo o ljubavnom trouglu pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'