AKTUELNO

Nije dobila ono što je htela.

Nakon što je Aleksa Savić pobedio u pevačkom obračunu, on je želeo na večerašnjoj žurki da se zahvali svima onima koji su bili uz njega tokom priprema tako što će ih častiti i dao je Nemanji Tošiću 1000 dinara kako bi taj novac udvostručio i istim častio sve njih, a drugu sumu novca sačuvao i zadrugare koji su bili oko njega čašćavao.

U jednom trenutku došlo je do nesporazuma između Alekse i Jelene Krunić kada je on nije častio pićem, što je ona očekivala.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo lepile u ona go*na. Hvala ti puno. Nije ni bitno. Hoću da legnem i spavam. Bitno je da se neko kocka i ne zna se da li će te pare potrošiti - bila je ljuta Jelena.
Dao sam 1000 dinara da napravi pare za piće da bih sve častio, a ovde sam ostavio za ostatak da častim. Nismo se razumeli. Opasno si me smorila - rekao je tužno Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Ispala sam kao klovan. Sve pet, kao da si mi kupio kule. Idite sprdajte se, ja ležem. Ja bih one koje su me ispoštovali prvo častila - rekla je Jelena.
Sve one koji su bili uz mene hteo sam da častim. Častio sam Lunu, i pitam nju (Krunić) šta će da pije i ona pokaže red bul, ja sam skontao da ona već to pije. Ispadam stoka, stvarno nisam mislio tako - objašnjavao je Aleksa Suzani i Eleonori.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon rasprave sa Aleksom, Krunička je ronila krokodilske suze, pa se požalila Lazaru Jeremiću. Čini se da je ovo Jelenu zabolelo jer gaji osećanja prema njemu i da je ljubomorna što je častio Lunu Đogani, a ne nju.

Pročitajte još: ŽURKA MOŽE DA POČNE! Zadrugari POTRČALI U KAZINO, da vide ko ih tamo čeka! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova rasprava pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'