AKTUELNO

Očekuje vas još jedno zanimljivo izdanje emisije "Biljana za vas".

Nova epizoda emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović, očekuje vas i ove nedelje u 18:50 časova na kanalu Pink 2.

Biljana je uradila intervju sa jednom od naših najpopularnijih glumica, Katarinom Radivojević, koja je, između ostalog, govorila o radu i životu u Americi.

Ja sam otišla u trenutku kada sam ovde bila veoma popularna, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Ali možda je to i jedna od stvari koja je uticala na mene da odlučim da treba da idem, da probam nešto novo, da ispitam svoje granice. Ne znači da su moje odluke uvek bile ispravne, ali se ja osećam mirno sa svojim godinama, znam ko sam i šta sam, koliko sam mogla, a šta sam napravila - rekla je Katarina i dodala:
Imam sestru u Los Anđelesu, mnogo prijatelja, pa mi se ne javlja ta vrsta nostalgije.

Foto: RTV Pink

Poznati dizajner i vizuelni umetnik Slavimir Stojanović Futro predstaviće svoju autobiografiju "Devet", u kojoj otkriva da je sa devet godina izgubio pamćenje nakon teške nesreće.

Foto: RTV Pink

Jelena Tinska, glumica, balerina, voditeljka i pisac, govoriće o današnjim ženama, ali i o tome kako sačuvati lepotu posle četrdesete.

Foto: RTV Pink

Kako su svetom zavladali avatar modeli-manekenke, Biljana u emisiji istražuje kakva je njihova sudbina u svetu mode i ima li šanse da zamene realne modele.

Ana Nikolić nedavno je govorila o bakarnoj spirali, a kako funkcioniše otkriće vam doktor Darko Lazarević, specijalista ginekologije i akušerstva.

Foto: RTV Pink

Sveštenik Vladimir Levičanin pričaće o tome šta kaže crkva o narodnom običaju zakopavanja stvari sa pokojnikom.

Kako izgleda kuća na tri sprata koju možete montirati na običnom parkingu, sve o biljkama u ishrani, filmu, pozorištu i mnogim drugim stvarima, saznaćete u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 21. oktobra u 18:50 časova samo na kanalu Pink 2.

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Jelena Tinska

#Katarina Radivojević

#Televizija Pink

#emisija

#glumica

#voditeljka

'