AKTUELNO

Jasmina Čolak ušla večeras u "Zadrugu 2" kako bi razgovarala sa sinom.

Jasmina Čolak ove noći u suzama je ušla u rijaliti program "Zadruga 2" kako bi razgovara sa svojim sinom Banetom Čolakom. Tom prilikom Jasmina je poručila Banetu da ga njegova devojka Zerina Hećo ne voli.

Foto: RTV Pink

Nakon razgovora majke i sina, Bane je o svemu razgovarao sa svojom devojkom sa kojom se u poslednje vreme često svađa, a žestoka rasprava dogodila se jutros u "Hotelu Zadruga" gde trenutno spavaju ovi zadrugari.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Jasmina bila. Boga mi. U kafani smo sedeli. Ja sedim u kafani i dolazi Jasmina. Otišla je sad. Ušla zbog cele naše situacije. Da nas smiri, nervira se. Bila u emisiji i rekli joj da ulazi. Ona nije verovala. Nije ništa strašno rekla, sve što znamo. Rekla mi je da me ti ne voliš, da to svi vide, da su svi OK, da se to očigledno vidi. Svi komentarišu da me ne voliš! Ja tebe volim najviše na svetu, nemoj da plačeš! - govorio je Bane.

Foto: RTV Pink

Banetu je majka saopštila i da se čula sa Zerininom majkom, što je Čolak preneo svojoj devojci, kao i da ga je majka savetovala da ne moli svoju devojku i da ne trči za njom, već da razgovaraju kao odrasli ljudi.

Zašto bih se ja potresla? Zato što je tvoja majka! - kratko je rekla Zerina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'