AKTUELNO

Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa pevačem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova ćerka Zlata Aranđelović (28) i pevač Miloš Vujanović (26) sledeće godine postaće roditelji.

Stilistkinja je tako ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje devojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena ćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

Foto: Andrej Nihil

- Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom - kaže izvor.

Harmonikaš i ponosni deda potvrdio je ovu vest.

- Tačno je. Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke - rekao je raspoloženi Kemiš, a Zorica je otkrila kako su saznali radosnu vest.

- Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni - rekla nam je pevačica.

Iako im pol nije bitan već samo da trudnoća bude u redu, uskoro će saznati da li je u pitanju dečak ili devojčica.

- Sledeće nedelje dobijamo i tu vest. Jedva čekamo! Sada Zlatu svi čuvamo i negujemo, brinemo se o njoj - kaže radosna pevačica.

Autor: Pink.rs

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zlata Aranđelović

#Zorica Brunclik

'