AKTUELNO

Jedva čeka da zapeva!

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Sada se oni najbolji vraćaju na veliku scenu u petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All stars" koja počinje 26. oktobra na televiziji Pink!

Foto: RTV Pink

Među onima koji će se takmičiti biće i Mateja Vukašinović, koji je učestvovao u prvoj sezoni i sada se, četiri godine kasnije, u velikom stilu vraća na dobro poznatu scenu što ga veoma raduje:

Jako mi je drago što sam ponovo tu i veoma sam uzbuđen. Velika mi je čast da nastupam prvi i da otvorim ovu fenomenalnu emisiju. Ne plašim se ničega, smatram da mi je glas sazreo, bavio sam se pevanjem u međuvremenu, takođe i glumom, igrao sam u "Narodnom pozorištu", bavio sam se sinhronizacijom crtanih filmova, svašta sam radio - objasnio nam je Mateja.

On ne krije svoje uzbuđenje, a ono što nam je naglasio jeste da ostale takmičare nikako ne vidi kao konkurenciju, kao i da ne misli da će žiri biti strožiji prema njima:

Drago mi je što su svi tu, nismo se videli baš dugo i sad smo se okupili i drago mi je da smo ponovo svi zajedno. Ne mislim da će žiri biti preterano strog, ovde su najbolji od najboljih i biće sigurno fenomenalnih nastupa, smatram da nema tu konkurencije, svi se znamo, svi se družimo - rekao je Mateja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da su oni svi veoma izvrsni muzičari, zanimalo nas je sa kim bi Mateja voleo da zapeva u duetu na velelepnoj sceni, a njegov odgovor nas je iznenadio:

Ima ih dosta, ali ja bih izdvojio rumunsku pevačicu Inu. Ona mi se dopada zato što je drugačija, ne plaši se da proba nešto novo i kada je muzika u pitanju i kada je scenski nastup i baš bih voleo sa njom da pevam u duetu - kazao je on.

Ipak, iako je Inu izabrao za duet, priznao nam je da bi voleo da je pesma jednog poznatog pevača baš njegova:

Ima puno pesama koje bih voleo da sam ja snimio, ja slušam uglavnom muziku koja se ne peva, rep, neke di-džejeve... Ako bih morao baš da izaberem, neka bude od Džastina Timberlejka "What goes arround" ili "Mirors" - izabrao je Mateja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Na kraju, ova mlada muzička zvezda je imao poruku za žiri koja će se njima sigurno veoma dopasti:

Žiri samo neka se zavali i uživa - poručio je Vukašinović.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'