AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs progovorila je o svom povratku na muzičku scenu, razmišljanjima na temu braka i porodice, ali i o tome kako se oseća posle svih problema koji su je zadesili u prethodnom periodu.

Pop zvezda Nataša Bekvalac se posle mnogobrojnih turbulencija na privatnom planu vratila na scenu singlom "Mala plava", koji je snimila sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Publici se ovog puta predstavila u potpuno drugačijem svetlu, a da se odlučila na pravi korak govori podatak da je od dana objavljivanja pa sve do sad njena pesma najslušanija na Jutjubu.

Danas je otkriveno i da je Nataša novi član žirija njagledanijeg dečjieg muzikog takmičenja na ovim prostorima, "Pikovih zvezdica", pa će u petoj sezoni pod nazivom "All stars" i ona ocenjivati najtalentovaniju decu u regionu.

Foto: Promo

- U životu volim izazove, a moj povratak je za mene predstavljao izazov. Slušala sam oko sebe kolege koje su dugo u poslu, kao ja, i to nešto njihovo mi je zvučalo kao kukanje. Meni je to strašno tužno zvučalo i nisam želela da zvučim tako, već da pokupim energiju koja trenutno vlada i da budem ono što jesam. Slušala sam svoje srce, svoju intuiciju, pomirila gotovo nepomirljivo i to je sve rezultiralo pesmom „Mala plava“ koja je veliko osveženje na našoj muzičkoj sceni - kaže Nataša, čiji su pratioci na Instagramu mogli da primete da je uoči povratka na scenu imala ogromnu tremu, kao i da nije bila sigurna kako će publika reagovati na promene na koje se odlučila.

Foto: Promo

- Kada nešto kažem, pa makar i kad ispoljim i svoj strah, svoju nesigurnost, svi treba da budu svesni toga da smo svi samo ljudi i da ne treba niko od mene da očekuje nešto što nije ljudski. Sve to je rezultiralo time da smo, otkada je izašla „Mala plava“, nešto o čemu se najviše priča i to mi je još jedan dodatni vetar u leđa da slušam svoje srce kada je u pitanju ono što radim - objašnjava Nataša i dodaje:

Ja sam taj tip – kad god sam poslušala svoj razum, nije to baš ispalo dobro. Nije se dalo na dobro ni ovo drugo, ali bar je od srca.

Foto: Promo

Više ne želi da peva pesme sa tužnom tematikom, budući da smatra da su se mnoge njene pesme odrazile na njen privatni život.

- Kažu da kakve su ti misli, takav ti je život. Mislim da sam nekim svojim pesmama privukla neke stvari u svoj život, apsolutno se to u mom slučaju dogodilo. To je slučaj i sa mnogim mojim kolegama – što pevaš, to ti se i događa. To je, prosto, zakon privlačnosti. Kada je pesma „Mala plava“ u pitanju, ona deluje na prvu loptu kao da je peva samouverena, dosta snažna žena, ali ako biste pročitali malo između redova čitali biste potpuno drugi tekst - kaže Nataša koja kaže da se, uprkos svim nedaćama koje su je ove godine zadesile u braku sa Lukom Lazukićem, od kojeg se razvodi i kojeg je prijavila za nasilje, oseća dobro.

Foto: Instagram

- Sada sam dobro. Na život gledam kao na dar jer imam dve predivne ćerke, u donosu na prošlu godinu bogatija sam za još jednu ljubav svog života i kako da ne budem dobro? A život ti donosi i negativne i pozitivne stvari, samo ga treba dobro zajahati i kada te život povuče unazad, treba gledati na to kao kada strelac odapinje strelu – to je samo dobar znak da će te kapultirati u visine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Budući da iza sebe ima tri braka, postavlja se pitanje da li posle svih ljubavnih brodoloma i dalje veruje u brak kao instituciju.

Ja volim porodicu, zato sam i toliko puta želela da je imam, ali ne porodicu po bilo koju cenu. Znam neke porodice koje naizgled izgledaju veoma srećno, ali mene interesuje ono što je unutra... I svaki put kad mi unutra nešto ne valja, ja ću da je rasturim, žargonski rečeno, i neću da robujem formi, društvenim normama. Neću da budem žena po meri društva ako suštinski nisam srećna. Možda nisam po meri društva, ali borim se da budem srećna... A sada jesam - priznala je Nataša u intervjuu za Pink.rs.

Foto: E-stock

Natašin povratnički singl poslušajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'