AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Ognjen Amidžić je razgovarao sa novima učesnicima koji su sinoć kročili u Zadrugu. Dragana Mitar i Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru su otvoreno pričali sa njim o svom utisku same Zadruge, ali i ukućanima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepo su nas prihvatili. Kako smo se nadali, dobro smo prošli. Sve sam saznala kako funkcionišu. Nismo znali da je nedelja dan za preživljavanje. Našla sam se sa Rebekom, Nemanjom, Lepim Mićom. Sa Miljkovićem imam zajedničku prijateljicu. Ovaj muški deo me baš lepo dočekao. Da sam devojka, onda bih možda i dopustila sebi neku ljubavnu romansu. Mislim da mi ne priliči to sada - rekla je Dragana

Foto: Zadruga - RTV Pink

Došao sam ovde da bih se vratio u studio, ja se bavim tipičnim repom. Nema autotjuna, suv rep. Ne bih ništa rekao, dajte mi još par dana. Ne znam, dajte mi nekoliko dana još - rekao je Sale na pitanje Ognjena koja mu se zadrugarka dopada, ali i šta očekuje posle Zadruge.

Ognjena je zanimalo sa kojim zadrugarima Dragana i Sale nisu našli zajednički jezik.

Miljana i njena mama su mi baš onako stale na žulj, porodično su mi došle pa sam pokazao zube - rekao je Sale, pa je na isto pitanje odgovorila Dragana:
Popričala sam sa Minom, posle neke priče ostali smo okej, ali imala sam pogrešan stav. Vidim da je nešto nervozna - završila je.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandar Lazić

#Dragana Mitar

'