AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku!

Kako nalažu pravila Zadruge, novoimenovani Vođa u ponedeljak uveče bira svoje potrčke, koji će ga do kraja njegovog mandata služiti, a osim njih, bira i omiljenu osobu, koja uživa određene povlastice, od kojih je jedna od njih da može da spava u hotelu.

Jovica Putniković je sinoć odlukom glasova publike izbačen iz Zadruge, a njegov zadatak bio je da imenuje ovonedeljnog Vođu.  On je odlučio da to bude Nemanja Tošić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemanja je večeras morao da donese tešku odluku, pa je odlučio da njegovi potrčci budu Miljana Kulić i Marko Petrušević među kojima postoje insinuacije da simpatišu jedno drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je rekao da je prva Miljana, znao sam. Konačno ću mirno da spavam, imaću miran san. Imaćemo priliku da se zbližimo, hteli to ili ne - rekao je Petruči vidno nasmejan izborom.

Nakon što je odlučio ko su njegovi potrčci, došlo je vreme da izabere omiljenu osobu sa kojom će ove nedelje boraviti u hotelu. Odlučio je da to bude Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo mi je drago što me izabrao. Treba mi mir i energija. Mislim da ću se konačno odmoriti, ali isto tako volim da provodimo vreme - oduševljeno je rekla Mina.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

#nemanja tošić

'