AKTUELNO

Voditeljku zanimalo je koju psihičku ili fizičku osobinu bi pevačica uzela od svakog člana žirija "Pinkovih zvezda".

Tokom gostovanja u emisiji "Ja to tako", Zorica Brunclik osvrnula se i na njeno učešće u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu, "Pinkove zvezde".

- To je format, šou program, u kojem učestvuju mlada bića koja mi ocenjujemo. A ja sam sama po sebi šou program i verovatno su se odlučili za mene iz tog razloga. Sve što tamo uradim i što se dogodi, jeste trenutak kada se ja tako osećam. Autentična sam, bez imalo laži i prevare. Veliki sam emotivac i ne mogu da sakrijem osećanja - rekla je Zorica, a onda dodala:

Foto: Printscreen

- Nadam se da do suza više neće doći, da smo se uigravali i navikavali jedni na druge. Vagali smo do koje mere možemo da budemo zabavni, a da neko to ne shvati pogrešno.

S obzirom na to da je uvek uz suprugu, Miroljub Aranđelović Kemiš je objasnio da iza tog plakanja u programu uvek postoji nešto više.

- Gledaoci vide samo taj trenutak, a ne vide šta se događalo u toku tog dana ili prethodnog dana. To što se dogodi u emisiji bude samo kap koja je prelila čašu - rekao je muzičar.

Foto: Printscreen

Na kraju ovog segmenta emisije, voditeljku Ivanu Baltić Aleksić zanimalo je koju psihičku ili fizičku osobinu bi Zorica uzela od svakog člana žirija "Pinkovih zvezda".

- Dragana Mirković mi je tokom jedne rasprave rekla "Niko nije svestan koliko ja mogu da istrpim". E njena samokontrola je ono što bih želela da imam i ja. Što se tiče Aleksandre Radović, volela vih da budem lepa i zgodna kao ona, ali ništa drugo njeno ne bih uzela. Od Dare Bubamare uzela bih tu njenu lucidnost, ona je dete u telu žene. A možda bih malo i da budem zgodna kao ona. A od Šabana Šaulića bih uzela glas. Što se tiče Milana Kalinića, od njega bih uzela visinu. Šalim se, volela bih da zamenimo uloge, da on sedne u crvenu stolicu, a ja da vodim - rekla je folk pevačica.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Radović

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'