AKTUELNO

Svi su se potresli!

Danas je kao bomba odjeknula vest da je pevač Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Pećinaca. Kako je portal Pink.rs među prvima pisao, on je sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a ubrzo su na lice mesta stigle policija i Hitna pomoć, koja je pevača prevezla u KBC Zemun.

Foto: Printscreen Instagram

Poslednja informacija koja je stigla jeste da je Lazić vraćen sa operacije dok se ne utvrdi da li ima unutrašnje krvarenje. Ispred KBC Zemun odmah su se okupili članovi njegove porodice, prijatelji kao i brojne novinarske ekipe koje čekaju nove informacije o njegovom stanju. Kako smo saznali, njegova bivša supruga Ana Sević u ovim teškim trenucima je uz njega.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

Darkovi fanovi mole se za njegov oporavak, a njegove kolege su u neverici:

Sad sam pročitala u novinama šta se desilo i baš sam se zaprepastila. Iskreno se nadam da nije životno ugrožen i da će se sve to dobro završiti - rekla je Ivana Pavković za Pink.rs.

Foto: Youtube

Šokirala sam se kad sam čula, ovo je strašno. Nadam se da će sve biti dobro, ja mu želim brz oporavak - rekla je Katarina Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja smo baš pre nekoliko dana zajedno leteli istim avionom, a sad ovo čujem i u šoku sam. Nadam se da će se izvući, ovo je strašno - rekao nam je Ljuba Perućica.

Foto: Printscreen

Pošto sam u Švajcarskoj, sve informacije sada dobijam preko portala i ovo je zaista strašno! Darko je moj dobar drug i dragi kolega i ja mu želim brz oporavak - rekla je Goga Sekulić.

Foto: RTV Pink

Bukvalno sam pre minut saznao šta se desilo, baš sam zatečen i jako mi je žao kao i svim kolegama. Molim se Bogu da bude dobro - rekao je Milan Topalović Topalko.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam, naravno, i užasno sam potresena. Nisam se čula sa Anom.... U ovom trenutku samo molim Boga za Darka da mu da snage - rekla je Jelena Kostov.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA JE SA NJIM U BOLNICI: Ana Sević doletela kad je čula da je Darko Lazić u teškom stanju!

Autor: V. T./ J. S. / N. V.

#Darko Lazić

#Goga Sekulić

#Ivana Pavković

#Katarina Živković

#Ljubomir Perućica

'