AKTUELNO

Potpuno je ogolila svoj život u autobiografiji.

Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1, odlučila je da celi svoj život stavi u knjiu koja je od juče u prodaji.

Naime, u njima pobednica "Zadruge" govori o tome kako je njen bivši suprug Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo pet dana sa njom nakon što je ultrazvuk potvrdio njene sumnje da ima tri tumora na dojci.

Međutim, odmah nakon tog perioda je pevač ponovo pokazao da voli da "sedi na dve stolice", kao što je to bio slučaj i u rijalitiju, te je tako otišao na televiziju ne bi li javno proslavio godišnjicu veze sa ljubavnicom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

- Bivši muž je bio pored mene u tim trenucima skoro pet dana, a onda je ipak rešio da javno obeleži godišnjicu prevare. Nije razmišljao kako ću se ja osećati. I zato mislim da njemu nema pomoći! - piše Kija u autobiografiji.

Kockareva je konačno objasnila i zbog čega je, na čuđenje mnogih, bila bliska sa Đoganijevom tokom boravka u rijalitiju.

- Postojali su trenuci u kojima smo nas troje bili u korektnim odnosima, ali ja sam se tako ponašala samo zato što je to bio jedini način da komuniciram sa njim. On je bio jedina spona između nas dve - objasnila je.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Najskandalozniji su svakako oni detalji koji se odnose na život bračnog para pre "Zadruge", odnosno na Kijinu spoznaju da je Radanović vara.

- Boba je pokušao da se izvuče, ali kada sam mu pokazala poruke, nije imao gde. Priznao je sve. Nikad neću zaboraviti gorak ukus koji me je izjedao. Toliko je ovladao mnome da sam čak uzela sat koji sam mu poklonila i jedan veliki nož. Bacila sam na pod i udarala sam u sat sve dok ga nisam polomila. Vrištala sam i plakala, nisam mogla da dođem do daha - piše ona u biografiji, dodajući da je zatim Slobodana udarila pesnicom u glavu:

Foto: E-stock

- Kada sam ugasila lampu, u meni je odjeknula misao: Ti želiš da živiš kao na filmu. To su njegove reči, nisu moje. To su reči koje sam toliko puta čula, reči koje mi nisu zvučale istinito, reči koje nisu opisivale pravu mene...Nisam volela te reči, jer ih je on izgovarao kad god je hteo da me uveri da previše želim od života, od sebe i od sopstvenih snova. Ja sam Kija. I ja živim na filmu. Još uvek ne znam koji je žanr, ali i dan-danas verujem u srećan kraj. Rešila sam da stavim tačku na jednu priču o mom životu, tako što će moja reč biti poslednja. Moja reč. Moja istina. Moj potpis - samo je jedan u nizu citata iz autobiografije.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'