AKTUELNO

Pevaču je život bio ugrožen.

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, nakon čega mu je jedno vreme život bio ugrožen.

To je za portal Pink.rs otkrio doktor Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun, a sada smo ponovo stupili u kontakt s njim kako bismo proverili u kakvom je stanju Lazić nekoliko sati posle nesreće.

Foto: TvPink Printscreen

- Darkovo stanje je sada stabilizovano, ima politraumu, više povreda na različitim mestima. Sazvan je konzilijum lekara za njega, pa ćemo korak po korak da vidimo kako će biti - rekao nam je Stojanović.

Ipak, na pitanje da li će pevač imati trajne posledice zbog ove nesreće, doktor nije želeo da odgovara.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: 'BOŽE, POMOZI MU!' Obožavaoci se mole za Darkov oporavak, a poruke koje upućuju pevaču KIDAJU DUŠU (FOTO)

- Ne bih još da pričam o tome, bitno je da smo uspeli da ga stabilizujemo, o tom potom - izjavio je direktor KBC Zemun.

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Darko je bio teško povređen i borio se za život. Slomljena mu je butna kost, polomio je rebra, ali je vraćen sa operacije zbog toga što lekari nisu bili sigurni da li ima unutrašnje krvarenje. Poslednja informacija koju imamo je da mu je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti i sada se nalazi na aparatima za disanje.

Autor: V. T.

#Darko Lazić

'