AKTUELNO

Svi su u čudu.

Večeras su stanari Bele kuće odgovarali na pitanja gledalaca koji pomno prate dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi 2". Voditelj Milan Milošević je zadrugarima čitao pitanja koja su bila upućena ukućanima.

Tokom prethodne večeri Bora Santana je poljubio Miljanu Kulić, a ona je tokom "Pitanja gledalaca" otkrila ko ju je još od zadrugara poljubio.

Foto: RTV Pink

Da li si sinoć uživala kada te Bora poljubio - pročitao je voditelj Milošević pitanje.
Ne, naravno da nisam uživala. Prišao mi je dok sam sedela za ruletom. Nisam očekivala da će mu tako nešto pasti na pamet - rekla je ljutito Mina.
Stvarno se ne sećam. Nisam hteo ništa da joj nažao učinim. Ja sam je poljubio u nos - pravdao se Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je povratnik. Drag mi je, ali samo kao drug. Kad me bude poljubio ko god, opaliću mu šamar. Petrući me je poljubio. Mama to ti nisam rekla. Videla sam da je popio malo, onda je prišao iza mene, poljubio me u usta. Pitao me je sinoć zašto sam ljubomorna. Objašnjavao mi je da je kr*sao Krunićevu, ali da ništa ne oseća prema njoj i da je pojeo go*no. Mislio je da sam ljubomorna, prišao je da mi se izvini. Meni je poljubac ozbiljniji od se*sa. Šamaraću ih sve, ko god da me poljubi - dodala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE SKIDALA OSMEH S LICA! Dok se Aleksa PRESVLAČIO, Jelena Krunić UŽIVALA gledajući ga POLUGOLOG! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

#Miljana Kulić

'