AKTUELNO

On joj je vratio osmeh na lice.

Nemanja Đerić Đekson je tokom prethodne večeri ušao u rijaliti "Zadrugu 2" kako bi zabavio zadrugare na žurki koju je organizovao Veliki šef. On za razliku od repera koji su sa njim došlu u Belu kuću nije napustio ovo velelepno zdanje po završetku žurke već, ostao da uživa u društvu svoje bivše devojke Mine Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

On je ceo dan ostao u Beloj kući, podsetio se starih uspomena sa Minom, pričao sa zadrugarima o raznoraznim temama. Jednom rečju, izazvao pravu pometnju.

Ove večeri došao je trenutak da Đekson napusti "Zadrugu 2" jer on nije legalni ukućanin. Samo se pozdravio sa Minom i u kratkom roku izašao na velika vrata.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je nakon njegovog izlaska porazgovarala sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem.

Kaže da su naše priče baš ludilo. Svi nas gotive. Đekson je kreten, ja sam njemu rekla da ne priča takve stvari, jer sam ja sa vama ovde dobra. On je mnogo dobar. Vas je baš zgotivio, mislio je da ste fejk. Pričao je da je pljasnuo neku - ispričala je Mina kakve joj je savete davao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Adam prišao Marijani kako bi Mini VRATIO ISTOM MEROM?! On ga osudio, a Đogani je ovime dokazao da su njegove EMOCIJE ISKRENE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nemanja Đerić Đekson

#Zadruga 2

'