AKTUELNO

Stanje popularnog pevača i dalje je kritično.

Stanje povređenog pevača Darka Lazića, dan nakon nesreće, pogoršalo se. Prema poslednjim informacijama, lekari pevača i dalje održavaju u veštačkoj komi, a zbog specifične situacije ne postoji mogućnost operacije.

Inače, u protekla dva dana zdravstveno stanje Lazića pratile su brojne spekulacije i nagađanja - od toga da je životno ugrožen pa do toga da mu je stanje ocenjeno kao konačno stabilno. Međutim, to je juče demantovao direktor KBC Zemun koji je naveo da je Lazić i dalje životno ugrožen.

Foto: Pink.rs

Zdravstveno stanje 27-godišnjeg Lazića je, kako saznajemo, i dalje teško.

On je u udesu zadobio teške telesne povrede i lekari rade sve što je u njihovoj moći kako bi spasili Lazićev život.

Foto: Printscreen Instagram

Kako ekskluzivno saznajemo, test na eventualno prisustvo psihoaktivnih supstanci nije rađen jer tu analizu nije ni naložilo nadležno javno Tužilaštvo. Test na psihoaktivne supstance radi se iz uzorka urina i najverovatnije nije urađen jer zdravstveno stanje Darka Lazića neposredno nakon saobraćajne nesreće nije dozovljavalo da se njemu dobrovoljno uzme urin na analizu.

Verovatno je ovo i razlog zašto Tužilaštvo nije naložilo ovu vrstu analize.

Foto: Printscreen Instagram

U skladu sa zakonu uzeta je Lazićeva krv i, kako smo još juče ekskluzivno javili, prva analiza pokazala je da je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Ova vrednost izmerena je dva sata nakon udesa, a naredna jedan sat kasnije (tri sata nakon udesa). Ona je pokazala 1,30 promila.

Laički proizilazi da je u trenutku udesa Lazić imao okvirno, minimum 1,65 promila alkohola u krvi.

M. Mijatović/Pink.rs

#Darko Lazić

#Test

'