AKTUELNO

Zgodna pevačica zasijala je u efektnoj i provokativnoj kreaciji u srebrnoj boji.

Pevačica Katarina Grujić je u Novu 2017. godinu ušla radno - budući da su mnogi želeli da se baš uz njene hitove provode poslednjeg dana u još uvek aktuelnoj godini, Kaća je odlučila da obraduje svoje verne fanove, pa je sinoć nastupila u jednom restoranu u Smederevu.

Kaća se potrudila da, osim svojim vokalnim umećem, i seksepilnim stajlingom obraduje sve goste za koje je sinoć pevala, pa je rešila da zasija u provokativnoj srebrnoj haljini u kojoj, prema mišljenju njenih fanova, izgleda nikad bolje.

Ipak, pre nego što je svojim pratiocima na Instagramu pokazala u kakvoj će toaleti izađi na pozornicu, Kaća je odlučila da svima koji je vole uputi najlepše novogodišnje čestitke.

Iza nas je jedna prelepa uspešna godina puna ljubavi! Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavite za sobom. Počnite od ovog trenutka da očekujete bolje! Život je kratak, ne bojite se nikoga, budite hrabri i volite, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo! Od sveg srca želim vam sve najbolje u Novoj godini - napisala je Kaća na Instagramu.

Autor: D. Tanasijević

#Katarina Grujić

#Nova godina

#Praznik

#pevačica

'