AKTUELNO

Otvorila je dušu, pa ispričala šta zamera svojoj majci.

Tokom gostovanja u emisiji Radija Amnezija, Miljana Kulić je saznala od voditelja Bore Santane i Baneta Čolaka da se njena mama Marija odlično uklopila u ovaj rijaliti program, kao i to da imaju podjednak broj fanova, ako ne i više.

A voditelje ovog radija zanimalo je da li je Miljana zbog toga ljubomorna na svoju majku i da li je vidi kao konkurenta.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam koja ćerka je ljubomorna na svoju majku. Ja sam ponosna na svoju majku. Ona je ista kao i u spoljnom svetu, samo bez primitivaca koji je psuju i vređaju, pa se ponekad spusti na njihov nivo. Dama je i u rijalitiju i napolju, ali jednostavno nekad ne može da se uzdrži. Ja nisam ljubomorna na svoju mamu, daleko od toga. Ja nisam navikla u prethodnim rijalitijima da neko stoji iza mojih leđa. Ja razumem majčinski instinkt i kada se umeša ako me neko napadne. To bih i ja verovatno uradila kada je Željko u pitanju. Drago mi je što se prilagodila, što iznosi svoje mišljenje. Ja sam ogledalo svoje mame. Ja sam rekla da se ona ne meša u moje svađe. To što ona ima sa drugim ljudima, neka rešava sama, ja ću svoje svađe sama - objasnila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ODGOVARALI SU NA ŠKAKLJIVA PITANJA: Mika i Giba progovorili o promeni pola! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'