AKTUELNO

Od učestvovanja u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica" u Pavlovom životu se dosta toga promenilo, ali je ljubav prema muzici ostala ista.

Kada se sa samo šest godina pojavio na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica", Pavle Vasiljević je postao miljenik žirija, ali i publike kao najmlađi učesnik prve sezone. Na radost svih, Pavle se vraća na veliku scenu u šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars", a njegov nastup gledaćete večeras od 22 časa na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pavle je presrećan što je dobio priliku da ponovo zapeva pred žirijem i da svoj talenat pokaže pred milionskim auditorijumom u šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars".

Osećam se sjajno i jedva čekam da posle četiri godine izađem na binu i zapevam pred žirijem. Veoma sam uzbuđen i spreman sam - rekao je Pavle na samom početku.

Njemu je mnogo nedostajalo druženje i atmosfera koja vlada na svakom snimanju "Pinkovih zvezdica".

Mnogo su mi nedostajala snimanja 'Pinkovih zvezdica', a pre svega druženje sa mojim prijateljima. Jedva sam čekao da sve ovo počne, da se okupimo i da ponovo izađem na scenu - rekao je Pavle.

Od učestvovanja u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica" u Pavlovom životu se dosta toga promenilo.

Sada sam deo srpskog ansambla 'Smilje' iz Kragujevca, idem u četvrti razred osnovne škole, muzičke škole, sviram klavir, išao sam na republičko takmičenje i u solo pevanju i duo. Radio sam na pevanju mnogo u protekle četiri godine - objasnio je ovaj talentovani desetogodišnjak.

Foto: TV Pink Printscreen

Pavle sada ima deset godina, a kako se promenio od prvog pojavljivanja, jedva čeka da vidi reakciju žirija.

Ne znam kako će žiri reagovati kad me vidi, ali jedva čekam da vidim njihovu reakciju. Njihovi komentari su mi mnogo značili i u prvoj sezoni, tako da sam srećan što ću ponovo uz njihove savete moći da napredujem - rekao je za kraj Pavle.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim njega, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Amnu Alajbegović, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića i Sergeja Pajića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'