AKTUELNO

Ceo svoj život prenela na papir.

Pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruge" i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar nedavno je promovisala svoju prvu autobiografsku knjigu "Moj potpis".

Ekipa emisije "Premijera" bila je na Sajmu knjiga gde je Kija potpisivala svoju knjigu, a njena obožavateljka bila je raspoložena da podeli deo Kristininog dela.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da je spreman na sve zbog novca. Tužno je kad shvatite da je čovek kog ste voleli spreman da postane drvo - piše u Kijinoj knjizi.

Nema sumnje da se ovaj deo odnosi upravo na njenog sada već bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, koji ju je pred kamerama rijalitija prevario i ostavio zbog Lune Đogani.

Ovo je i za one koje nisu imale slične probleme, da nauče na mojim greškama. Molim vas učite na mojim greškama. Tek kada sam sve stavila na papir, onda sam zaplakala. Na neki način mi nije lako da se vraćam na sve to, ali opet mnoge stvari u mom životu nisu bile lake pa sam ih činila zato što neke stvari moraš da učiniš zbog sebe - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je naglasila i da je rano da već sada sebe naziva spisateljicom, i da će se, bar još neko vreme, s ponosom predstaljati kao pevačica.

Ovo je autobiografija, nije fikcija, roman niti bilo šta tako da bih ja sebe mogla da nazovem spisateljicom. Ovo je moje viđenje stvari koje su mi se desile i koje su zapažene u javnosti. Ne bih sebe nazvala spisateljicom, ja sam pevačica - naglasila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MININA MAMA TRUDNA SA ALEKSANDRINIM OCEM KARAĐORĐEM? Ivana Vrbaški se oglasila za Pink.rs i otkrila OVO o drugom stanju! (FOTO)

Kristinina knjiga je izazvala veliku pažnju i interesovanje javnosti o čemu svedoče i redovi na štandu gde je Kockareva potpisivala svoju autobiografiju.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Premijera

'