AKTUELNO

Stručnjaci su se posvetili pevačevom slučaju.

Darko Lazić pre sedam dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je bio u kritičnom stanju, a u petak će u KBC Zemun doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Lekari sa Banjice dolaze da se konsultuju sa onima iz KBC Zemun i iznesu mišljenje o onome što je najbolje da se radi sa kukom Darka Lazića koji je povređen.

Doneće odluku da li bi trebalo da se ugradi veštački kuk i kakva rešenja postoje u odnosu na njegovo zdravstveno stanje.

Podsetimo, lekari su nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Operacija pevača Darka Lazića prilikom koje mu je izvađena slezina trajala je nešto manje od dva sata, a lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje kod pevača.

Darko je nakon operacije vraćen na odeljenje intenzivne nege. Darka Lazića lekari su juče probudili iz veštačke kome, a posle današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu.

Pink.rs

#Darko Lazić

'