AKTUELNO

Molila sam se Bogu, na Svetu Petku sam išla u crkvu, zapalila sam sveću i već sutradan mu je bilo bolje - rekla je pevačica.

Vest da je poznati folk pevač Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu potresla je kako njegovu porodicu i prijatelje, tako i kolege sa estrade. Pevačica Dara Bubamara sada je pred kamerama emisije ''Ekskluzivno'' otkrila kao je saznala tužne vesti, ali i koliko joj je sve to palo teško.

PROČITAJTE JOŠ: NEKA NABODE MENE: Đekson pozvao Vladimira javno na obračun, ovako je on reagovao!

Foto: TV Pink Printscreen

- Dan pre nego što se to njemu desilo bili smo zajedno u Frankfurtu i tako smo se lepo družili, tako smo se smejali dva dana. Onda sam došla kući i videla sam onu vest. Bila sam šokirana. Ja sam za to saznala kad sam upalila TV Pink. Znali su njegovi roditelji, neki prijatelji nisu ni znali. Prosto je neverovatno da sam se probudila tako rano i odmah videla šta se desilo, inače ne ustajem pre 11h. Strašno - rekla je Dara u emisiji ''Ekskluzivno'' i otkrila da je psihički pala zbog svega, ali i da se molila za Darkovo zdravlje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dan pre toga sam snimala spot, smrzla sam se nešto i posle toga sam pala, tri dana sam bila prehlađena, imala sam temperaturu, a nikad nisam bila bolesna. Psihički sam pala, molila sam se Bogu, na Svetu Petku sam išla u crkvu, zapalila sam sveću i već sutradan mu je bilo bolje. On sada već priča, eto Boga ima, baš sam se molila za njega.

Pogledajte video:

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

#Darko Lazić

'