AKTUELNO

Jedva čeka da pokaže šta je pripremio!

Druga epizoda jubilarne pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas u petak 2. novembra u 22 časa na TV Pink, a na sceni ćete ponovo videti Tomislava Božovića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovaj talentovani dečak već je pokazao svoje vokalne, ali i plesne sposobnosti, a kako sam kaže, veoma je uzbuđen što će se ponovo naći na dobro poznatoj sceni:

Šimanovci su mi baš nedostajali, kao i ovaj studio. Baš se radujem što sam ponovo tu i što ću ponovo biti na dobro poznatoj sceni i raditi ono što najbolje umem - rekao je Tomislav na početku razgovora.

Iako se svi oni druže, Tomislav priznaje da ga malo plaši konkurencija jer su ipak tu "najbolji od najboljih":

Možda se malo plašim, jer su ipak ovde svi superfinalisti i finalisti, toliko dobri pevači i baš je velika konkurencija, ali svakako će se izabrati najbolji - iskren je bio Tomislav.

Ipak, on će dati sve od sebe, a kako kaže, trudio se da se dobro pripremi za takmičenje:

Možda mi se malo glas promenio, jesam vežbao i nadam se će se to i pokazati, radio sam na sebi - kaže ovaj talentovani dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kako je došlo do promene žirija koji sada sedi u crvenim stolicama, Tomislav je ubeđen da će oni biti stroži nego što su do sada bili:

Verovatno će biti stroži jer treba izabrati najboljeg. Mi smo ovde najbolji od najboljih i sigurno je da će njima biti teško, pa će im samim tim kriterijumi biti veći - zaključio je ovaj mladi pevač.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pored Tomislava, na sceni ćete videti i Lenu Stamenković, Dariju Vračević, Katarinu Radulović, Teodoru Marković, Ivanu Dimkovski, Isidoru Mitić, Davida Markovića, Milicu Ilić, Nikolu Milenkovića, Todora Kitanovića i Igora Lazarevića.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Božović

'